About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Thursday, May 30, 2013

~BeRinGiN 38..a ThoUsAnD meMoriEs TheRe~

assalamualaikum..

hai hai..
lama x cerita sini kan.. :)
almaklumlah..
hani baru cuti..erkkk!!
kesian kan..huuuuu~~~

tapi apa2pun..
semuanya dah berakhir..harap2, keputusan hani kali ni cemerlang gemilang terbilang..
ecewah..
haha
x delaa..just tawakal kpada Allah..we've done our best :)

'WE' ???
yeahhh we...
hani dan rakan2 seperjuangan hani yang lain...

sebulan...rasa mcm lama..
tapi hakikatnya..pejam celik pejam celik..
kejap ja da habis..
dan kolej beringin..menjadi saksi..kisah suka duka segelintir pelajar seperti kami..
yang ingin menebus kembali kesedihan, kegagalan yg lalu..

*amboi hani ayat....ini semua poyo!!haha :p

x da laaa..
tpi wktu short sem ni la hani, pertama kalinya hani jejak pasar malam arau ok..
after 4 sems..i've been there..dan hari itu adalah kali pertama!
pity on me... :/
haha 

pada mulanya..hani ngaku hani mungkin agak berat hati..
agak kekok..canggung untuk tinggal bersama mereka..
yelah..hani sebelum ni tidak laa terlalu rapat dengan mereka..yg rapat pun, dgn ija laa..tapi, of course la kami kenal sbb group kami rapat antara satu sama lain..
tapi after a few days, yeah..hani rasa selesa dgn mereka..dan mereka menerima hani..thanx so much :')
and 1 more thing that i can see is..they are matured! yes! :) they act like they are 20 y/o..
bkn mcm hani..umo 20..tapi perangai..fiuuuwwwww~~~
huhu

ok..now, let me introduce them..my housemates, for this 1 month short sem.. :)

1.
ija..


- thanks sebab banyak tlg hani :) bwak hani g basuh baju..auww! hehe-
- org pertama taw result hani+spontan hug ija..perkara yg jarang2 hani buat =.=" sorry sebab gerakkan ija..huhu-
- thanks jugak sebab teman study kt BK and dengar cerita2 gatai hani sbelum tdoq..haha-
thanks untuk semua :)

2.
atiqah..


- sama jugak dgn ija..thnks sebab penah bwak hani basuh baju =.=" ouhh..malas betul hani kan..huhu -
- thanks sebab slalu menjawab pertanyaan hani berkaitan maths..act, u r smart in mathematics :) i really can see it..kalau x, x ada la ayat.. "saya kalau ada company, sy amek kamu kerja dgn sy!" haha :p-
- maksih sbb bwak moto p beli mkn kalau hani mls, n teman hani p beli ayaq tgh2 malam buta =.="-
-thanks jugak melayan hani yg banyak mulut ni bercerita =.="-

3. 
nana..


- kadang2 boleh tergelak besaq dgn gaya nana ni.. -
- org paling semangat dgr suria cinta bersama dj lin..siap buat dedication lagi tym stdy! haha :p -
- org paling rajin bab mengemas rumah..hani boleh perasan..mau x, sbelum tdo mlm2, msti nana akn kemaskan meja tgh tu dlu smpai clean..then bru msuk tido..cer kalau hani, sumpah ku biar ja meja tu gutu..sebab dh ngantuk sgt..huhu -
thanks nana :D

4. 
iffah..


- i think..im the only one who call her 'iffah'.. =.="-
- sgt suka jadi mamapaparazi rektor..hahaha-
- org lain panggil nani..tapi hani dh tebiasa..huhu-
-but, sumtym..i hate when people call her 'nani'..sebab hani slalu TERperasan..yg dyorang panggil hani..ashame on you hani!! rasa nk p menyorok dlm loker tym tu..bkn sekali,dua kali, 3 kali..tapi berkali kali =.="..huhu-
- yg ni pun rajin jugak bab menonyoh toilet semua..hehe..-
-kadang2..kami panggil dy bibik :D-

5. 
dayah..

t

- ok..ni dayah..org yg paling kurang tdo dlm rumah tu..huhu klau tdo lebih, komfem sakit kpala..-
- so, slalu pagi2 akan nmpk dy dgn tiqah dok stdy..-
- thanks sebab bwak kami p makan kt maicafe..hehe :D-
-thanks jugak sebab bagi pinjamkan hani keta tym nk g amek acik, ayu n ain dulu..-
- but the most important is..thanks sebab sudi berikan teh strawberry bharat tu..yg rasanya menjadi minuman utama untuk breakfast atau waktu2 lapar..hehe ;p-

so..ni lahh housemates hani untuk sebulan haritu..
hani nk mintak maaf kalau sepanjang kita bersama ni..
hani ada terlanjur dalam percakapan..menggores hati kalian..
-hani ni mmg kasaq kalau cakap =.="
terima kasih kerana byk membantu..
terima kasih kerana menerima hani dlm keluarga kalian..
terima kasih untuk segala2nya...

semoga kita memperoleh keputusan yang cemerlang nanti..in shaa Allah! :')

No comments:

Post a Comment