About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Monday, December 3, 2012

~YaNg MaNa 1??~

assalamualaikum....

1st day klas hari ni..
tapi x blajar lagi pun..
juz bio jaa tadi..
1st day dah blajar kot..maybe sbb ada 14 chpter sem ni..
takut x sempat...

dan pagi tadi..
pergi jumpa ketua program..
prof madya rohana...
tanya pasal intersesi..dan dy cakap kena ada at least 15 org..
baru akn ada intersesi...
aduhhhh...
humphh..

and now..
hani dah komfius sama ada nk carry that subject..
atau..buat intersesi skrg ni..

inilah masalah hani..
mmg susah nk tetap pendirian betol..
goyah memanjang..kejap A..kejap B.. :(

tpi lecturer yg ajar untuk grup A tu best gak laa..
sir najib...sbb tu dok dilema lgi ni..

ya Allah..
balik bilik jaa..
hani keep on talking pasal menda ni dgn naa..
penat laaa..
sriusly..

dan..kalau hani buat intersesi..
mmg hani x dak rezeki nk ke "sana" dgn mak ayah hani :(
tu pun..
sedih sgt rasa..

arghhh!
pilihan pilihan pilihan!
ditelan mati mak..diluah mati bapak.. :(
(betol ke??ahh..lantak laa)

hani nk g tmpt tu dgn mak ayah hani cuti sem ni..
nak sgt weh..peluang ni..sapa x mau p?? :(
tapi dalam masa yg sama..hani takut sangat nk carry subject tu dlm sem ni...

ya Allah..
which 1 is the best for me???
:(



No comments:

Post a Comment