About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Friday, December 7, 2012

~1 chaPter pUn PeNat DeRr~

assalamualaikum..

wahh..dah lewat mlm nmpk gayanya..
ya kaa??
mcm over jaa ayt tu..
huhu bru 11 lebih kut..
malam masih muda :D

ahaa..saja cheq nk habaq mai yg hari ni..
cheq hilang akai gak laa dok soghang2 dlm bilik..
*amboi hani....over nyahhh.. =.= huhu

ok ok..x da laa..harini hani sorang2 dri pagi smpai petang ok..
gila laa..rasa mcm nk treyak jaa..
*perlu kaa??*
hahaha
mcm budak2 kecik pulak kn... :p

tapi dlm hani x tentu arah nk buat apa tu..
nk taw x hani buat apa????
hani selak mathss uuooollssssss!!
ahakkk ahaakkk yeaahhhh! :p



ehh ehh..kau kau..kau tolong jgn jelez okehh..
sebab kau x mampu nk selak maths sem ni..tapi hani mampu lagi!hahaha


pity on me yeahhh.. =.=""



sja dh x da keja..test otak yg ku syg ku puja ku chenta nii..
buat chepter awl2 tu haa..chpter 2..
nahaaiiii...
mmg otak kau berkarat hani..kalau kasi cuci dgn varnish pun blum tntu hilang..
dengan clorox mungkin kot??blurppp =.=""

*apasal hani dok bau sumtin ni..mcm familiar ja bau ni..ishh!hantu betul!*

hani saja selak2 maths tu..sebab x da nk wt apa..
padahal..diri ni malass nk mamposs..haha
 bajet rajin la cita kt sini kan.. :p haha tlg jgn salah fhm....

tu pun..nk menghabiskan 1 chapter awl tu pun..jenuhh!!


*bau lagi bau lagi =,=""*

dan esok..harap2 mak dgn ayah dtg laa arau ni..
then pick me up to somewhere..
somewhere i belongg~~~
ehh..tetiba masuk lagu linkin park pulak kan..hahaha
x laa..bwak hani g mna2..(mcm arau ni best sahhngaatt)
tpi x letak harapan tinggi..kenduri byk katanya....

so..smpai ketemu lagi yarhh :)



No comments:

Post a Comment