About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Friday, November 23, 2012

~iNi TeRSaLaH LaNgKah~

assalamualaikum..

salam jumaat rakan2 :)
harini hani pagi2 da layan AJL semi final yg ahad lepas dlm internet..
saja jaa..
sebab da tataw nk buat apa..huhu

bila da habis..
tgn mula la gatal taip video yg tu video yg ni..
kejap lagu korea..kejap klip video lawak..haha
then..ttba terklik satu video ni..
cehhh.."ter"klik sgt..haha :p


wind orchestra kolej tengku kurshiah..
perhh..best gilaa dyorang main..esp,part lagu bryan adam klau x silap..
mendayu2 dayu jaa... :)

then..hani tgk yg ni pulak..


tobat hani teruja tgk game volley dyorang ni..
wpun pendek je video ni..tapi perhh..spike dyorang dahhsyatt sgt....haha

2nd..


yg ni pada mulanya hani ingatkan team SSBJ nk menang..
tapi mmg kena tinggal jauh dyorang ni dgn team eglobex tu..
bila baca balik barula tawu..team eglobex ada 4 national players..ok =.="

so bila fikir balik..
ni la minat hani dari sekolah..
tapi knpa bila masuk u hani x amek brassband uitm or join volley untuk kokurikulum hani..
apa yg hani pilih adalah tenis..haha
dengan harapan..nk bljr main sumtin yg baru...
tpi bila da try...
hmmm..haha ntahla..apa2pun..trima kasih cikgu bagi A+ untuk dua2 sem dulu..haha :P

kadang2 mnyesal jugak la x join volley dari sem 2..
padahal hani dh try klik dh sukan volley dlm student portal tu..
n tym tu still ada kosong..tapi tgn pulak gedik g tukar tenis..hahaha
hani ni bukan terer sgt pun volley..
serve pun bawah je x mcm org lain serve atas..
haha

tapi tu la minat...
bila kita buat sumtin yg kita minat..
kita akn enjoy..serius! :D
sapa x suka buat benda yg diri sendiri suka kan..haha
faham ayat tu??berbelit ckit..huhu

so kesimpulan..
jgnla tersalah pilih sesuatu..fikir habis2..
kelak menyesal di kemudian hari..
cewaahhh!haha :P

No comments:

Post a Comment