About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Saturday, October 27, 2012

~ahAaaa..AkhiRnYa~

assalamualaikum..

yeahhh..yahoo!!
tadi buat benda yg hani nk sgt buat kt kolej..
tpi slalu x sampai hati..
haha

apakah??

tdo lepas maghrib..kekeke :p
tym kt kolej tringin gilerr3 lah nk tdo lps maghrib..
esp kalau kelas habis lewat..byk kelas hari tu..
srius kalau dh lps solat maghrib tu rasa nak sgt tdo haa..
tapi tym nk ttup mata tu laa dy tingat yg tu laa..yg ni..
tmbh2 kalau esok tu kuiz o test...
dari nk ttup mata,terus g gedegang haa..
sebab nk cari ubat ni haaa...
taraaaa!!





kalau mak taw hani dok amal menda ni..mati hani..hehe

n tadi bangun mcm biasa laa..12 tgh malam..sebab lapiaqq..hahaha
dh la x solat lagi..nasib x smpai pagi esok tdo..
hudohh perangai kan..
n alhamdulillah..still alive..buat ditariknya nyawa tym tido tanpa sempat solat..
haishhh..mintak simpang laa.. =.="

 heyy!sebenarnya hani nk gtaw sumtin..
tym baru on9 tdi..
ada la sorang jr ni upload pic..
kuar kt home hani..
then ttba hani trnmpk haa sorang ni..yg dh lama hani cari..
cewahh..cahhhrriii la sahhnngatt kan..
i mean..cari jz nk taw dy sihat ke idak.. >ye la tuu hani..<

sblum2 ni klau kwn2 dy upload pic jarang nk nmpk muka dy..
puas hani belek semua pic..
x jmpa2..
n hani penah cita kat acik kot..
(nurwahidah ok..not my acik hani syazwani)
yg hani try nk cri pic dy sbb nk tgk skrg dy cena..
n tadi..TERjumpa..haha

n dari pandangan hani..sihat walafiat ja..hehe
ok laa tu...
lama x nmpk haa..

 ~beruk ni terkejut ke mmg original dy ceni??haha x comel..kbai =.="~

maaflaa..
bukan niat nk menghilangkan diri..
(hilang ke??im here im here..haha)
x dela..jz x layan semua tu..
sbb hani rasa ada yg x kena ckit di situ...

kalau alasan kata hani boleh jadi contoh kt dy..
hahahaha
jgn buat lawak lahh..
mcm hani tataw..dy antara top scorer kt skola..
last g skola jmpa cikgu sem lps..
hani sempat belek haa result exm kat board..
skali top 10 kalau x silap..


hani dulu x penah aihh dok paper 1st nama hani..
mau 3 4 paper lps tu =.=""" haha

lagipun..hani x da adik..
so hani tataw acener nk mnjga "adik" ni..
dgn cara yg BETUL..
tu laa..kalau da nama anak bongsu ni..anak bongsu la jugak... =.="

spatutnya dari dulu hani x patut wujudkan keadaan itu..
satu semesta alam taw hani suka melayan junior..haishh bukan dy sorang yg hani dok melawak2..
ramai lagi kot..acener bley melekat baik sgt yg ni..haihhh


so..if u read this entry,gurl..
dari hati sy yg tulus ikhlas,hani aqilah mohd hamdi memohon berjuta kemaafan dari anda..
halalkan segala apa yg anda telah beri,dan sy halalkan sgala apa yg tlah sy beri :)
err..act,along anda is the best sister..trust me..
biasala kalau da jarak umur dekat2 dlm family..
ckp "hg-aku" normal laa..
and u call me "kak" sbb im ur senior rite??hahaha
(nk mmpos x panggil senior kak)
so,appreciate her :D 



maaf sgt2 ats perbuatan dan kelakuan sy..
but 1 day..im sure ull understand..
okeh? :)
dats all...
 






4 comments:

  1. I'm sure she'll forgive you :')

    ReplyDelete
  2. minggu lepas baru je dia cakap dia rindu kak hani. haha :D

    ReplyDelete
  3. sekarang mcm da taw sapa yg komen atas ni..
    k la bai.

    ReplyDelete