About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Friday, September 21, 2012

~ya Allah..maaf sangat2..~

assalamualaikum...

:(
ok..not in a good mood..
mood asyik swing sana swing sini..
hmmm2..
n org sekeliling yg dapat tempias kan..
hmmm..teruk lahh hang hani..


1st skali..hani sgt2 rasa bersalah dengan roomate2 hani yg hani syg sgt2..
terutamanya nina...
hani mnx maaf sgt2 naa marah naa untuk satu hal tu mlm lps test kimia...
:'( tym tu hani mngntuk sgt + x ley jwb sgt kimia..dgn harapan..bila tdo dpt lupa semua kimia2 tu sebab lps tu igt nk stdy maths..
then tiba2.....hmmm...
n hani marah naa...sorry sgt2...

2nd..qis...
qis,hani mnx maaf...bukan x nk layan qis pilih baju untuk qis g klas mlm tu..
cuma tym tu hani rsa tym tu genting sgt...
x lma dh nk test..n hani rsa serabut sgt..
n respon yg hani bgi kt qis sgt2lahh mengecewakan kan..hani taw.. :'(
ada gaya2 kasar..n x patut hani ckp mcm tu pun kt qis...
qis..hani mnx maaf...

3rd..fadhilah..
fadhilah..sorry sebab paksa2 hg suh gtaw mrkah kimia...
paksa hg dlm keadaan mood hg pun x ok kan..
bila aq fikir balik...
ibarat mcm hg paksa aq suh gtaw markah test maths aq..
tapi hg x penah pun paksa kan.. :'(
sbb hg taw msti aq x suka..msti ada jugak even ckit pun hg nk jaga hati aq kn..
tapi aq??
aq pulak paksa2 hg suh gtaw markah kimia...aq mnx maaf sgt2 wehh..
aq x pikiaq pun perasaan hg tym tu..
hg tgh sdih kaa...x da mood kaa..
aq x kesah pun kan... :(
fadhilah..sorry sgt2..aq taw aq ni bukan kwn yg baik sgt pun..
kdg2 x fhm org sekeliling aq...
n aq harap..kita still lagi mcm dlu..
gelak2..sembang2...sebab aq rasa..
aq la org yg paling rugi kalau kehilangan sorg sahabat mcm hg.. :'(
sebab kdg2...

"It's kind of sad how you still make my day"
:')


4th..ayu..
ayu,kesian ayu kan... :'(
hani taw mlm tu ayu nk melawak ja kan...
ntah knapa tiba2 mood hani berubah mndadak gila..
n gaya mcm termarah ayu dlm mesej tu..
:'(
n lps tu ayu hntr msj mnx maaf..padahal hani yg salah..
tapi hani x rep pun kan..hani ngaku..mula2 hani ada rsa marah ckit..
tapi lama2 hani rsa bersalah sgt ayu..
n ttba ja hani nangis..rsa brsalah sgt2 kat ayu..slalu jaa hani mcm mrh2 ayu.. :(
padahal ayu baik sgt dgn hani...hmmmm...


hani mnx maaf sgt2 ayu... :'( 

hmmm..
hani tataw..hani tataw..
dengan test maths yg mcm hapa lagi..
hani kena terima hakikat kalau2 hani kena repeat maths sem depan.. :'(
markah semua teruk gila gila gila!!

n bel..hani hantar final draft tadi..
juz tawakal ja laa...hani perbetul pun x banyak..
pada asalnya nk suh zati check..
tapi mmg x sempat..dy bagi balik essay tu lps hani dh hantar pun..
tapi hani x salahkan dy..sebab hani taw..dy pun sibuk dgn study dy...
dy cakap boleh tlg semakkan kat hani pun hani rsa dh ckup bertuah sgt2 dh... :')

ya Allah..serabutnya rasa...
rasa nk nangis jaa.... :'(


hani...jgn lemah sgt...
biasalah tu..mood tgh swing...mcm2 perasaan ada kan..sabar hani..
belajar untuk x melepaskan marah dekat sapa2 dh..
janji dgn diri sndiri..
even tgh sedih, marah or pape..
jgn libatkan org lain yg x tataw apa2...
dyorang bukan tmpt untuk hani lepaskan marah..
juz smile..gelaklah hani..gelak kuat2..
sebab yg tu ja yg mmpu buat hani lupa masalah2 hani kan??
ingat hani....
jga sama perasaan org skeliling... :(

n to nina,qis, fadhilah n ayu...
jujur dari hati hani...
hani mintak maaf sgt2 ats keterlanjuran hani..
perbuatan..perkataan...
:'(
 jauh di sudut hati hani..
hani rsa mnyesal sgt2...sumpah!



maafkan hani...
im not a good or perfect friend..
but ill try to be the best one...
forgive me.... :(

2 comments:

  1. hani..walaupun ieja bkn salah sorang yang tertempias mood swing hani tu..but if i'm one of them..i don't think i would mind..kawan2 akan faham..maybe 1st 2 mmg agk terasa or what tp bila dh ok rasanya dorang pon phm.. semua org pernah down..pernah bad mood.dorang akan pikir semua tu.ye tak..jgn2 10sion2 taw hani..sedih tgk hani mcm ni.InsyaALLAH ieja xrasa yang hani sampai kena repeat math tu..sabar taw. =')

    ReplyDelete
  2. hmm..tapi hani rasa bersalah yang amat sgt..
    yelah..dok x dok nk marah kwn2..
    kalu hani jdi depa pun hani mb geram..
    sorry ija tdi kt tenis x dengaq ija ckp apa..
    tataw laa volume smpai brapa dengaq lagu tym tu..huhu
    insyaAllah..moga2 x repeat..hmm amin :')
    thanx ija....

    ReplyDelete