About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Thursday, August 30, 2012

~aduhai~

assalamualaikum..

haihhhh.... :/
ouhh..mengeluh ye cik hani..........
tak baik taw...huuuu~~

tapi nk buat cena.....
dengan test banyak..
banyak ke???sure banyak???
haha errr...nk kena baca kot yang banyak.... :p

knapa ntah...sejak2 ni..
hani rasa mcm nk jadi mcm form 5 balik je...
haihhhh..hani...zaman sensitif tuuuuu...
mengapa diingat-ingat lagi... =.="
aduhaii..
igt sebagai pengajaran mungkin boleh kot...

ok ok ok..
sriyes hani cakap...
knpa rsa mcm hani skrg nk kearah berperangai/berkelakuan seperti form 5 balik???
ouh hanii...kamon2...
tolong tolong tolong...fokus2..
jgn tergelincir dari landasan kau niiiii..... =.="

tolonglaa sriyes ckit....
no no no..untuk saat sekarang..sriyes banyak mungkin...
klau x boleh sgt pun...tlg sriyes dalam study kau..
ehh kau igt ckit hani oii..markah test+kuiz kau x cun mana pun..
tolong hani tolong!!
tolong sedar!!ihhhh...



nnti klau result kau x elok..kau jugak yg nk frust menonggeng..haaaa


kau putus cinta kau nangis 1 malam je..
kau dapat result x elok...
haaaaaa...malas cakap la hani oiii...kau igt SPM kau sudahhhhh.....
diri kau dah mcm orang berkabung dah...nk ckp dgn mak ayah pun rasa dah x nak...
kau igt hani????kau igt???

bangunlahh hani!!!!!
wake up wake up!!!!
erghhhhh.....
sebelum terlambat..
pliz do something to improve diri kau dalam study ni!!


No comments:

Post a Comment