About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Monday, June 4, 2012

~On AiR~

assalamualaikum :))

hai2..
kali ni hani cita sal on air..
taw x on air tu gapo dy??
haha
alaaa..tv show..yg paknil tuuu..untuk nk cari pengacara..pelapis la gitu..
huhu

bagi hani rancangan macam ni bagus laa..
dari duk menambah rancangan hiburan yg ntah pa2 kt astro tu..
kilauan emas semua cukup..hahaha
(nak kata hani x tengok..tengok gak laa..tu pun tertengok..ecewaahh!!haha)

ok ok..
berbalik kepada topik asal..
ON AIR..
hani ni dok follow jugak show ni dengan mak n ayah..
n dalam ramai2 tu..
ada perantis fevret hani sendiri..
lelaki n perempuan :))

yg lelakinya..

haaa..ni laa perantis lelaki fevret hani..dy mcm stailo laa..comel2 ckit gaya dy..haha
yg best tym juri dok puji dy..
dy malu2 pulak..alololo sooo suuweeetttt..haha
(gedik pulekkk.. :p)

yg wanitanya pulak...

ini dy..dahlia.. :))
nampak macam biasa2 jep..serius cakap..gaya dy cakap suma..
nak kata cantik sangat pun x jugak..
ada yg lagi canti..tapi tu laa..bakat yg dy ada tu..
mmg terbaek laahhh..huhu

so...hani harap..kedua2 perantis ni akn berada dalam on air sampai ke penghujung rancangan ni lahh...
kalau x da rezeki dlm on air pun..
hopefully dyorang still dapat offer untuk jadi pengacara program pape..huhu :)
dan semoga malaysia dapat melahirkan lebih ramai lagi pengacara2 atau wartwan2 yg hebat seperti karam singh walia,ahmad fedtri yahya,normala dan ramai lagi.. :)


No comments:

Post a Comment