About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Tuesday, June 26, 2012

~FiElD TrIp~

assalamualaikum..
harini kelas hani x pack sgt..kul 11 da hbis..huhu
ptg ni smbung balik..erkkk =.="
haha
tapi hani still boleh luangkan masa untuk belog kesayangan hani nii...
(cuwiitt2 gitu...) :p

ok laa...
kali ni hani nk cita sal subjek BIO 200 hani untuk sem ni..
nampaknya mcm quite interesting la subjek ni..
nak taw sbb apa???
cer teka cer teka..haha
nnti dapat hadiah balut dengan kotak rokok mcm grup boys kelas hani buat presentation tdi... =.="
haha

x delah..menariknya...
bio kali ni kitorang ada fieldwork..yeayeayea!!dpt melancong..haha
fieldtrip ni slalunya klau student ramai akan buat dkt cameron..n klau ckit dkt penang...
so disebabkan batch hani ni PALING RAMAI...
so..kena buat dekat cameron...hoooyyeeaahhhh!!! :DDD

ok..berbalik kepada fieldwork ni..
mnda ni sumbang jz 5% untuk final nnti..nmpk ckit...
tpi 5% tu la penentu kita nk dapat gred apa nnti..huhu
kt sna kitorang mungkin akan kaji pasal tumbuh-tumbuhan..
tanah..air..n pape lahh mngenai environment...
mcm menarik kan..buat kajian dlm keadaan yg nyaman..hahaha
batch hani ada 10 grup..n hani grup yg pertama which is A la kan..haha
so kitorang punya trip is next week..6 julai..
n for this week,grup C n D dah pegi..awl kan..huhu

ok..tapi klau nk ikut pasal belajar pulak..
jujurnya..hani x suka sgt ecology ni..ntahla..byk bnda nk hafal... =.="
tapi hani cuba untuk sukakannya jugak!MESTI!

so..kt sini ada pic senior hani yg mana skrg dah part 5..
gambar dyorang g trip dkt cameron sem lps..





No comments:

Post a Comment