About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Monday, April 9, 2012

~erRrr..soRrYyy~

salam..hai2.. :)
emmmm..eemmmmm...
sebenarnya hani nk cita sumtin ni......

2 3 hari lepas kot..tym hani dekat umah atok..
ada satu number fon yang hani x kenali miss call hani..
dy miss call hani tym tgh malam..
tapi keesokan harinya baru hani tengok..
maklumla..
semenjak sekarang ni..masa hani lebih banyak dihabiskan dengan main game n baca novel..
tapi kalau line laju..hani on9 laa..huhu

ok..berbalik kepada cita tadi..
hani pun tnya laa dgn mesej number tu...
dengan penuh sopan santunnya...

"salam..ada call smalam?"

then..tgh hari cm tu la bru dy rep..
katanya nk cri kwn dy..
dalam hati hani..ahhhhhh..sudahhhh..
sebabnya..hani cukup x suka keadaan mcm ni..nk caru kwn laa..
main tekan2 no semua tu..
hani sangat2 x suka!

kalau dlu..mgkn la hani boleh layan lebih2...
gtaw nama..tnya nama..
tapi skrg.....
hani rsa mnyampah keadaan mcm tu..
kadang2.."org" tu kenal kita ni..
tapi saja2 nk kenakan kita kn..buat2 x kenal pulak..ouhhh pleaszzzz!

dan selepas hani gtaw hani bukan kwn yg dy cari..kitorang stop msj..
keesokan harinya dy miss call lagi..
hani pun pelik..dah kenapa pulak dok miss call ni..
dah x kenal sudahla...
hani tnya dy kenapa miss call..dy cakap tertekan..then smpai situ jep..

dan kemaren sekali lagi dy msj hani...
ahhhhhhhhh!!!serabut!!x paham ke hape dy ni..hani mmg x kenal dy pun..
kalau stakat nk msj berbasi-basi..sriusly hani malas sbb hani x kenal...
tapi hani rasa..'org' tu kenal hani..mgkn ats sbb2 trtentu dy buat2 x kenal kan..berlakon la katakan..
kalau nk berlakon kena masuk PILIH KASIH okehh..huhu

dan mungkin juga nasib dy malang...haha
mood hani x brapa nk elok...
dah kena mesej ayat yg berbaur sound gitu..huhu
dan terkeluar perkataan "aq kau"..sebabnya..dy cko.. "bajet kau tu hot sangat"..
haha panas laa jugak..hani x ckp pun hani hot ke hape..
tapi dy yg dok mss call..tataw la pulak kalau hani ni betul2 hot..auwwwww!!!
jelez leteewwww!!hahahak :p
tapi sriusly..hani ni biasa2 ja..x hot mna pun..dekat u pun org x kenal..jz ordinary girl..gemok jgn lupa!!haha :p

dan selepas hani betul2 sound dy..dy dah x reply dh..
ttba..terbit pulak rsa bersalah kt hati hani ni...
then hani text dy n mintak maaf..tapi dy x reply pun..
marah letewww!!huhu
lantak laa..spe suh main2 lagi dengan hani aqilah mohd hamdi..
kamon laaaa..dah 19 tahun...
bukannya budak form 3 form 4..
yg tym tu keinginan nak berkenalan dgn sesiapa shja even mlalui taktik..

"ouhh..sorry..tersalah tekan..ni sape?"

mahupun..

"sy cari kwn sy..awk ni sape?"

ouhhh pleasszzzz....
matured la ckit..
kalau org len mgkn boleh layan lebih2..
tpi hani x suka ok..fullstop!
once hani ckp..

"sy x kenal awk.."

so..jgn gatal2 tgn nk msj dah..
kalau x free2 jep kena sembur nanti..

ehhh tapi!!
hani ttp mngekalkan..BUDI BAHASA BUDAYA KITA taww...
haaaa..sebabnya..pada awlnya hani text dengan penuh berhemah kan..seperti yang diceritakan...
tapi..lama kelamaan..haihhhh
kalau dah dicakap dlm bhsa melayu x fhm2 jugak...
haaaaaa..........dapat laa habuan dy.......

ok laaa...
papepun..hani mintak maaf ehhh......

No comments:

Post a Comment