About Me

alor setar, kedah, Malaysia
~HaNI AqILaH MohD HAmDi~ ~21~ ~AlUmNi AssAk(ANAK SAINS KEDAH)~ ~DiPloMa SainS, uitm Arau~ ~Si GiGi BeSi~

:)

nuffnang

~FaMiLy :)~

~FaMiLy :)~
~no matter what..family come 1st after Allah~

Saturday, May 7, 2011

~TerJawAb suDaaa~

nnaaaaaa!!
UITM ARAU!!
okehh..
wassalam..

hahahah

4 comments:

  1. congrates to u hani aqilah!make sure 1st semester awak pass with flying colours. baru ada umphhh n manage to furher dgree level dengan bahagianya.diploma sains untuk 1st year adalah sangat senang untuk score compared than sem3 n ke atas yg maha susah. so baik jaga cgpa awak from beginning bila ada peluang. lps tu cgpa yang tinggi akan backup awak bila pointer jatuh masa sem atas2 tu. kalau cgpa rendah dari awal, so there will be no hope for u to survive in this course. bear that in mind. dats my opinion. =) one more thing : try tgk kecenderungan awak ke arah mana either physics ( menganalisis, mengira2, rumus yang bersepah2) or bio (membaca n menghafal fakta n benda yang tetap)at first 2 semester sebab sem 3 die dah pecahkan ke arah physics or bio. u should know it better because both path will determine ur own future.dengar ckp family esp ur parents. dont let them regrets or being upset no matter what happens ok? all da bes!

    ReplyDelete
  2. oukeyh!thanx so much! :)) pray for me..

    ReplyDelete
  3. tanam dalam hati, kita boleh buat, xkira kos apa pun kita ambil, aim our success.. =) ingat!kita penah gagal sekali xkan nak gagal lagi kot kan?
    ----> sibuk aku pun nak komen.. haha

    ReplyDelete
  4. tudia..senget benget..bila budak kimia berbicara..cewahh!!hahak ;pp awat ayt last tuh mcm familiar jaa ;pp

    ReplyDelete